top of page

Jouw lijn, jouw leven, jouw keus!

Kiezen tussen lekker en gezond? Of kies je voor gezond en lekker?

Mijn Lijn Support

Bepaal je eigen lijn!

Marinka

Heb jij het ook wel gehad met die zogenaamde superdiëten? En wil je gaan voor blijvend gewichtsverlies of juist in gewicht aankomen. Meld je dan aan bij Mijn Lijn Support!


Mensen die kampen met overgewicht zoeken de oplossing veelal in het volgen van een dieet. Een prima insteek, zo lijkt het. Maar 90% van de lijners komt op termijn weer terug op het oude gewicht. Een dieet helpt je immers niet bij het je eigen maken van een gezonde leefstijl. En dat is echt de enige manier om blijvend af te vallen. Een gezonde levensstijl houdt in dat je bewust kunt kiezen voor een gezonde lijn in je eetpatroon en voldoende beweging.

 

Ook bij een te laag lichaamsgewicht is het eigen maken van een gezonde leefstijl belangrijk, een te laag gewicht kan ook een risico voor je gezondheid zijn. Het kan zijn dat zowel bij een te laag als een te hoog gewicht  je een tekort hebt aan voedingsstoffen, je conditie achter uit gaat en je je sneller lusteloos en moe voelt.
Mijn lijn support helpt je een gezond eetpatroon écht eigen te maken. Bij mij leer je de aangereikte kennis op gebied van gezonde voeding zélf toe te passen. Ik zoek samen met jou naar een gezond eetpatroon dat bij je past en waarbij rekening gehouden wordt met jouw voorkeuren ten aanzien van voeding. Daarnaast werk je aan een optimale motivatie en leer je omgaan met ongezonde verleidingen en moeilijke momenten.

 

Voldoende bewegen hoort bij een gezonde leefstijl. We zoeken daarom samen naar een manier van bewegen die bij jou past.

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
bottom of page